Кадър БНТТошко Йорданов изпъкна с гневно изявление от парламентарната трибуна. Поводът

...
Кадър БНТТошко Йорданов изпъкна с гневно изявление от парламентарната трибуна. Поводът
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Хубаво е че всички разбраха, че в следващия парламент ще има коалиция ГЕРБ - ДПС

Кадър Българска национална телевизия

Тошко Йорданов изпъкна с яростно изявление от парламентарната естрада. Поводът беше изявление на депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев, че в идващия парламент непременно ще сформират държавно управление.

Г-н Цонев, благодаря много, вие днес се оказахте откровен човек. Радвам се, че това е по този начин, и е хубаво е, че всички схванаха, че в идващия парламент ще има коалиция ГЕРБ - Движение за права и свободи. Брутална, това са две партии, които са токсични според обществото. Сега въпросът е дали Българска социалистическа партия ще се запели за тези две партии, с цел да направят парламент. Честито, сътрудници, хубаво е, че не се криете към този момент, сподели Йорданов.

ГЕРБ и Движение за права и свободи е ясно, че саботират бюджета и финасовия министър, приемайки всичко, което е надуто, без да има значение какво ще се случи. Ако има някакъв проблем, това е, че Българска социалистическа партия взе участие интензивно в тази обстановка, заяви още Тошко Йорданов.

Така че спрете да говорите, че няма болшинство в този парламент, откакто оттук насетне имате задоволително депутати да наложите един неосъществим бюджет на държавно управление, което не харесвате, за за твърдите след това, че не се оправя и на всяка последващо държавно управление, сподели още Тошко Йорданов.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР